Bagte rabarber med ingefær

Godkendt af et ekspertpanel på 8 kvinder, til pigefrokost i maj.

Ingredienser:
Rabarberstilke

Frisk ingefær
Rørsukker
Makroner
Creme fraiche

Mængderne er ikke så afgørende, det er fremgangsmåden der giver det lækre resultat.
Rabarberstilkene vaskes, dryppes af og snittes i 3 - 4 cm lange stykker.
Ingefærstykket skrælles, skæres i tynde skiver og hakkes fint. Rabarber og ingefær blandes og kommes i et ildfast fad. Drysses over med rørsukker - så meget som man nu synes. Pas på: Det bliver nemt for vammelt!
Bages i oven, 200°, 15 - 20 minutter.
Vend eventuelt blandingen rundt med en ske et par gange. Stilkene må ikke steges i smadder - de skal beholde struktur og form.
Afkøles.
Makronerne knuses let og lægges i bunden af en fladbundet skål.
Lige inden serveringen hældes de stegte rabarber over makronerne, og der kommes creme fraiche på toppen